Ennakkotiedote jäsenille – kevät 2019

Tässä ennakkotietoa kerhomme kevään toiminnasta. Varsinainen jäsentiedote lähetetään tammi-helmikuun vaihteessa.

Pajaillat alkoivat 7.1. klo 17.30 ja jatkuvat joka maanantai 15.4. asti. Pajaillan maksu on 3 €/hlö/ilta. Pajailloissa oli ainakin syksyllä hyvin tilaa, joten tervetuloa opiskelemaan kivenhiontaa tai hopeatöitä. Opastusta saa kokeneemmilta tekijöiltä. Kaikki työvälineet ovat pajailtoina käytössä.

Messut järjestämme Jokimaalla vanhaan tapaan 9.-10.3. Messuille tarvitsemme vapaaehtoisia toimijoita erilaisiin tehtäviin. Tehtäviä on jo 8.3. perjantaina sekä molempina messupäivinä. Ilmoittaudu kirsi.noponen@live.fi jos pystyt osallistumaan messujärjestelyihin, vaikka vai yhtenä päivänä tai koko viikonlopun ajaksi. Messupalaveri pidetään seuraavan kerran 19.2. klo 18.00 kerholla.

Kursseja järjestämme opettajan johdolla tänä keväänä kolme. Mikko Rautio on lupautunut opettajaksi kerran kuussa ja Mikon kurssit ovat Hopeatyön alkeiskurssi 16.-17.2.2019 (kokeneemmatkin ovat tervetulleita), Kierrätyskoruja hopeasta 23.-24.3.2019 sekä Hopeatyön jatkokurssi 27.-28.4.2019. Kurssien hinnat ovat 35 €/hlö. Kurssit järjestetään kerhotiloissamme la ja su klo 9-16. Näistä kursseista on jo tiedot syötetty Tapahtumat-osioon. Nämä kurssit järjestetään Kansalaisfoorumin tuella ja olet oikeutettu henkilökohtaiseen tukeen, jos olet eläkkeellä, työtön, maahanmuuttaja tai 63 vuotta täyttänyt. Näissä tapauksissa kurssin hinta on 20 €. Ilmoittautumiset kursseille sähköpostitse Kirsille.

Omatoimikursseja järjestämme lisäksi kaksi. Pääasiallisesti omatoimikurssit ovat hopeatöiden tekemistä varten, mutta muutakin voi tehdä. Ensimmäinen 13.-14.4. ja toinen 11.-12.5. Omatoimikurssien hinta on 15 €/hlö. Kurssit järjestetään kerhotiloissamme la ja su klo 9-16. Kaikki välineet ovat käytössä ja opastustakin saa kokeneemmilta tekijöiltä. Myös omatoimikursseille ilmoittautumiset sähköpostitse Kirsille. Sekä omatoimikurssien, että opettajan johdolla olevien kurssien maksuista lähetetään ilmoittautuneille erikseen sähköpostilla maksutiedot.

Jäsenmaksun eräpäivä on helmikuun lopussa ja maksun voi maksaa jo tammikuun aikana kerhon tilille (tilinumero entinen) jäsenmaksun suuruus on 10 € ja viitenumero vanha tuttu 1122. Jos vuosikokous (joka järjestetään maaliskuussa) päättää nostaa jäsenmaksua, siitä tulee erillinen ilmoitus vuosikokouksen jälkeen. Tiedoksenne, että jäsenmaksu maksetaan kalenterivuosittain ja vuosikokouksessa äänivalta on vain vuoden 2019 jäsenmaksun maksaneilla jäsenillä (näistä asioista on ollut epäselvyyttä jäsenistöllä).

Tarvitsisimme sähköpostiosoitteen kaikilta jäseniltämme tiedotuksia varten. Jos tiedät jonkun kerhon jäsenen, joka ei ole ilmoittanut sähköpostiosoitettaan, pyytäisitkö häntä ilmoittamaan sen. Sivultamme kohdasta Jäseneksi löytyy jäsentietolomake, jonka täyttämällä pystyy suoraan lähettämään mm. sähköpostiosoitteen tai jonkin muuttuneen tiedon yhdistyksen hallitukselle. Sähköpostin voi myös ilmoittaa osoitteeseen lahden.kiviharrastajat@gmail.com.