Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hopeatyön jatkokurssi

huhtikuu 27 @ 9:00 am - huhtikuu 28 @ 4:00 pm

35€

Hopeatyön jatkokurssi järjestetään 27.-28.4.2019, kumpanakin päivänä klo 9-16. Opettajana kurssilla toimii muotoilija AMK Mikko Rautio. Kurssi on ensisijaisesti tarkoitettu jo aiemmin hopeaa työstäneille henkilöille. Kurssille on mahdollista saada Kansalaisfoorumin henkilökohtainen opintoseteliavustus (15 €). Avustukseen ovat oikeutettuja kokoaikaeläkkeellä olevat, työttömät, maahanmuuttajat tai 63 vuotta täyttäneet henkilöt. Jos olet oikeutettu henkilökohtaiseen tukeen, mainitse siitä ilmoittautuessasi sähköpostitse osoitteeseen kirsi.noponen@live.fi ja maksat kurssista ainoastaan 20 €. Ilmoittautuneille ilmoitetaan kurssimaksun eräpäivä sähköpostitse ja kurssipaikka varmistuu ainoastaan maksamalla kurssimaksu viimeistään eräpäivänä.

Kurssimme on tarkoitettu ensisijaisesti jäsenille, mutta jos paikkoja on vapaana, otamme mukaan myös ulkopuolisia henkilöitä.

Huom. autolla tulijat. Askonkatu on remontissa ja Upon Valimolle pääsee ainoastaan kiertämällä Valimonkadun kautta. Pysäköintipaikat ovat maksuttomia viikonloppuisin.

Kurssille vapautunut yksi peruutuspaikka, jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä yo. sähköpostiosoitteeseen.

Tiedot

Alkaa:
huhtikuu 27 @ 9:00 am
Loppuu:
huhtikuu 28 @ 4:00 pm
Hinta:
35€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
www.kivikerho.fi

Järjestäjät

Lahden Kivi- ja Koruharrastajat ry
Kansalaisfoorumi

Tapahtumapaikka

Kerhotila
Askonkatu 13 B
Lahti, Päijät-Häme Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.kivikerho.fi